Nová kolekce jaro-léto 2021

Montura hlásí příchod jara

Venku je počasí velmi nejisté, chvílí prší, chvílí fouká vichr, někdy nám ještě i sněží. My jsme ale optimisté a věříme, že slunečné dny začnou pomalu ale jistě převládat, a proto vám chceme představit novou kolekci Montura jaro-léto 2021.

Pojďme se společně podívat na to, co jsme si pro vás připravili:

Bestseller ještě v lepším provedení

Zřejmě nejoblíbenější bunda minulého roku – Rain Safe byla vylepšená a je z nového ještě funkčnějšího materiálu. Přivítejme tedy novou Rain Safe 2.0. Super lehká membránová bunda s perfektně padnoucím střihem, elastickou kapucí i lemy a poutky na palce.

Ochrání vás před větrem i vodou a skoro nic neváží. Proto je to perfektní záložní bunda do batohu, když se na túře zhorší počasí. Díky své minimální váze a sbalitelnosti se také stala velmi oblíbenou nejen mezi turisty, ale hlavně mezi běžci. Ti také ocení extra prostor na zádech, do kterého se pohodlně vejde běžecká vesta nebo batoh a ochrání si tak i vše uvnitř.

Podívejte se na detaily bundy Rain Safe 2.0

outdoor_bunda

 

Dámy nemusí smutnit…nyní je i v dámské variantě

Stejně skvělé provedení a nové materiály jako u pánské varianty, a samozřejmě také v atraktivních barvách. Anatomický perfektně padnoucí střih je pak samozřejmostí.

Zkrátka skvělá bunda pro turistiku i běh – Rain Sade 2.0 Woman

Podívejte se na dámskou variantu Rain Safe 2.0 

Legendy v letním provedení

Asi málokterý produkt Montury si získal takovou řadu fanoušků jako kalhoty Vertigo. Ty jsou nyní k dostání také v letní variantě jako Vertigo Tekno.

Skvěle zpracované strečové kalhoty nejen na turistiku, ale klidně i na lezení. DWR úprava zaručí, že vás podrží i když začne pršet nebo foukat. Zesílení kolen pak přidává na mechanické odolnosti. I zbytek kalhot je oděru odolný, takže se nemusíte bát tyto kalhoty vzít i do ostřejších kopců a hor.

Podívejte se na detaily kalhot Montura Vertigo Tekno

outdoor kalhoty

 

 

A samozřejmě jsou i pro dámy

I zde je připravena dámská varianta. Vyzkoušíte a už nebudete chtít jiné.

Univerzální a skvěle padnoucí. Strečový materiál zaručí, že vás nebudou omezovat v pohybu, ani neucítíte, že je máte.

Decentní design s atraktivními prvky. Za nás jasná volba.

Detaily dámských kalhot Vertigo Tekno

outdoor kalhoty_damske

 

Až se oteplí, přijdou na řadu kraťasy

Block Light Bermuda jsou nové kraťasy s jedinečným designem. V těch budete nepřehlédnutelní, ať už při turistice nebo na kole.

Prozkoumat kraťasy Block Light Bermuda pořádně.

 

Tričko tenké a lehké jako by bylo pro duchy

Tak takové je přesně nové tričko Montura Ghost. Velmi tenký a skvěle odvětrávací materiál oceníte při horkých dnech nebo při velmi intenzivních aktivitách.

A také v dámské variantě.

outdoor_tricko_damske

 

A co na nohy?

Přece Yaru Air – další dnes už klasiky v odlehčené variantě. Skvěle větrají, ale stále s pevnou konstrukcí a podrážkou, která vás nezradí v žádném terénu.

outdoor obuv

 

Vejde se do nich svačina i něco navíc

Řeč je samozřejmě o nové řadě inovovaných batohů. K dostání ve třech velikostech. Kompletně přepracované modely, které vám nabídnou dostatek prostorů pro vaše vybavení, ať už jdete na krátký jednodenní výlet nebo na vícedenní přechod.

Batoh_outdoor

 

 

Ze stejného soudku

Bikuju, bikuješ, bikujem

To, že jsou poslední dva roky šílený kolotoč, si říkat nemusíme. Ale pravdou je, že i na tomto období plném omezení, změn a nesmyslů se najde něco dobrého - po boom-u běhání...

Adventure Race Croatia a Terka v hlavní roli

Výlet do Chorvatska trochu jinak než jsem zvyklá Chorvatsko? Trochu nuda ne? Tam jsou jen pláže plné kamení, hrozné teplo a všude Češi… Tak přesně předsudek...
vysoke tatry12

Malý Ľadový štít

7.3.2021
– to je ten správní cíl a není to malý cíl, jak by se mohlo na první pohled zdát. Malý Ľadový štít má sice v názvu slovo malý, ale nenechme se mýlit. Tento vrchol patří...