Běhám, běháš, běháme…

Běh, jedna z mála aktivit, na kterou toho zas tolik nepotřebujeme a dá se dělat víceméně po celý rok. Ale co si budeme, myslím, že se většina z nás těší až skončí zima a postupně můžeme odhazovat vrstvy oblečení. A že si letos to teplé jaro a hlavně léto dalo na čas.


V přechodném období, kdy ještě nebylo úplně teplo a hlavně, když se počasí každou chvíli měnilo a byly bouřky jsem nevyběhla bez bundy RAIN SAFE 2.0 JACKET. Tato super lehká bunda je voděodolná, parádně sbalitelná a navíc je střižena tak, že ji oblékáte přímo na běžeckou vestu. Nepamatuji jaro, kdy mě tolikrát překvapila bouřka a já musela vytáhnout nepromokavou “záložku”. Bunda najdete i v PÁNSKÉ VARIANTĚ.

Léto. Paráda. Dočkali jsme se. Kraťasy a triko už samou radostí vypadli ze skříně, natěšené na běh. A já se nemohla také dočkat až vyběhnu v kraťasech, protože materiál na RUN FAST BERMUDA WOMAN je jednoduše perfektní. Jsou tak lehké, nic jim nechybí ani nenadbývá a máte koro až pocit, že vás chladí. Pro pány  se dělají ve dvou délkách RUN FAST 2 BERMUDA a RUN FAST 2 SHORTS, které mají navíc vnitřní trenky a můžete je naprosto s přehledem využít i jako plavky, protože schnou tak rychle, že si skoro ani nestačíte lehnout na deku.


Miluji na běhu tu lehkost a volnost, jak běžím v lese nebo na poli a lehce mi vítr pofukuje do vlasů. Když vybíhám ráno, jde slyšet, jak se příroda probouzí a veškerý život v trávě, ale i ve vzduchu začíná nový den svým hvízdáním a cvrlikáním. Funkčních triček ne jen na běh mám doam spousty, ale nejraději volím RUN ENERGY T-SHIRT nebo RUN LOGO T-SHIRT, materiál Microfresh mi sedí, triko mě nikde netáhne a neškrábe.


Letos je pro mě první sezóna, kdy neběhám sama, mám k tomu ještě parťáka, kterého si tlačím v kočáru. Toho chlupatého samozřejmě bereme s sebou, ale ten si to krásně odběhne sám. O to více ocením lehké materiály, které  nestudí a rychle uschnou. Triko GHOST T-SHIRT je jako stvořené pro letní běhy, zejména pokud je opravdu horko. Triko se svými 80g opravdu ani neucítíte na sobě, ale na druhou stranu s  UV ochranou 20+ jste chráněni proti slunci. V pánském je najdete ZDE.

Čas zavázat boty a opět vyběhnout. Pojďte si vyběhnout také, ať už začít nový den a nabít se energií a nebo si na večer po práci vyčistit hlavu. Spoustě naběhaným kilometrům zdar:)

Ze stejného soudku

Nová kolekce jaro-léto 2021

15.3.2021
Montura hlásí příchod jara Venku je počasí velmi nejisté, chvílí prší, chvílí fouká vichr, někdy nám ještě i sněží. My jsme ale optimisté a věříme, že slunečné dny...

Montura na silnici: Vzhůru po Großglockner-Hochalpenstraße

17.5.2021
Léto se k nám opět vrátilo a s ním příležitost pořádně provětrat gumová kola. To, že můžeme drtit single traily, dropy i skoky v parcích oblečení nejen funkčně, ale taky...

30 dní v Peru a Bolívii – část 1

26.10.2020
Jak to vše začalo Korona, korona, korona. Všude na nás křičí korona. Těžké časy pro cestovatele. Lety zrušené, hranice uzavřené...můžete cestovat tak prstem po mapě a plánovat,...